Belviso

VACUUM 65 BODY

Vacuum 65 body je tretman za trajno skidanje obima tela i za eliminaciju celulita.Reč o prirodnom tretmanu koji na brz i efikasan način daje rezultate, rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

VACUUM 65 BODY

Vacuum 65 body je tretman za trajno skidanje obima tela i za eliminaciju celulita.Reč o prirodnom tretmanu koji na brz i efikasan način daje rezultate, rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Tretman traje 60 min, a postignuti rezultati zavise i variraju u zavisnosti od obima klijenata.

Tretman se radi na dva dana i za dugotrajne rezultate treba odraditi seriju od deset tretmana, nakon toga se pravi pauza od petnaest dana, nakon pauze može da se odradi naredna serija od deset tretmana. Tretman je potpuno bezbedan i mogu ga raditi i osobe sa proširenim venama i kapilarima.

Vacuum 65 body deluje tako sto :

 • ubrzava metaboličke procese u ćelijama i stimuliše mikrocirkulaciju u koži, sto dovodi do smanjenja obima celog tela (prosečno po tretmanu moguće je skinuti oko 6,5 cm)
 • razgradjuje celulit
 • deluje lipolitički tj.razgradjuje masne naslage
 • inhibira lipogenezu tj.blokira stvaranje novog masnog tkiva
 • utiče na izbacivanje tečnosti

Rezultati tretmana su:

 • trajno skidanje obima
 • regeneracija kože
 • daje odličan tonus koži

Tokom tretmana koriste se Vakuumske kese,krema i ulje za masažu.

Preparati koji se koriste su prirodni bez parabena i silikona .Sadrže najnoviju generaciju derivata kofeina koja blokira proizvodnju masnoća i pospešuje njihovo uklanjanje i povećava elastičnost kože.Sam preparat vezuje slobodne radikale i povećava detoksikaciju kože i sprečava reprodukciju masnih kiselina.

Krema sadrži kofein, ekstrakt bršljena, etarskog cimeta , kleke,limunove trave,susamovo ulje,mentol.

Pored ovih sastojaka sadrži i sledeće komponente:

 • unilactamin (energetski regenerator kože, aktivan kompleks na bazi aminokiselina, koje podstiču metabolizam duboko u dermu i povećava čvrstinu i elastičnost epiderma)
 • sveltam (najnovija generacija derivata kofeina koja blokira proizvodnju masnoća i podstiče njihovo uklanjanje, povećava elastičnost kože,stimuliše razgradnju masnih naslaga i eliminaciju celulita)
 • inoveol EGCG(vezuje slobodne radikale i povećava detoksikaciju kože)

Ulje za masažu je prirodno bez parabena i silikona.

Sadrži bademovo i susamovo ulje, etarski cimet,vitamin E.

Vacuum body kese su specijalno dizajnirane za ovu vrstu tretmana i imaju ulogu da pomoću vakuma povećaju elastičnost vezivnog tkiva i dovedu do širenja kapilara.Samim tim se pospešuje cirkulacija,ubrzava se detoksikacija i oksigenizacija, vezivno tkivo postaje elastičnije, sto za rezultat ima eliminaciju celulita i sužavanje obima.

Zakažite termin

Akcije

Belviso

Kontaktirajte nas

Adresa: Karadžićeva 2/1, Niš, Srbija

Telefon: 018 202 002

Mobilni: 063 265 266

Email: info@belviso.rs

Website: www.belviso.rs

Zapratite nas

Budite u toku

© Copyright 2020 Website by Zerox Dev

Placanje