Belviso

Tretmani lica

Salon Belviso stavlja vam na raspolaganje svoj tim edukovanih stručnjaka kozmetoterapeuta, dermatologa i estetskog hirurga sa višegodišnjim iskustvom koji će samo za vas kreirati protokole nege u salonu i preporučiti adekvatnu kućnu negu.

Zavisno od tipa kože i stanja kože uz konsultacije našeg tima pristupa se individualnom tretmanu preparativne i aparaturne nege kože. Naš tim vam stavlja na raspolaganje veliki izbor aparata, preparata kao i svoje znanje i iskustvo u primeni različitih metoda i tehnika negovanja masne – aknozne kože, kuperoze, rozacee, ožiljaka, anti age tretmana itd.

Mi brinemo o tome da budete Belviso.

Preparativni tretmani lica

Za najbolji učinak preparativnih tretmana lica veoma je važno kvalitet preparata koji se primenjuje.

Zbog toga smo odabrani nekoliko vodećih brendova iz oblasti profesionalne kozmetike kao što su Algologie, Skendor, MCCM medical cosmetics, NeoStrata, Thalgo, Ella Bache, Klapp.

Thalgo, ovaj brend za izradu svojih preparata koristi aktivne sastojke iz najčistijih morskih dubina, a za izradu preparata ne koriste mineralna ulja, ftalate, parabene, silicone, GMO i sastojke zivotinjskog porekla. Preparati su izrađeni od morske vode u kombinaciji sa različitim morskim algama i matičnim ćelijama algi. Visoko su koncetrovani, pakovani individualno za pojedinačne tretmane tako da se otvaraju pred sam tretman, ne sdrže rastvarače i konzervanse, sastojci su slični teksturi kože tako da ih koža prepoznaje i upija. Ovim preparatima postiže se remineralizacija kože, hidratacija, stimuliše funkcija ćelija, sprečava oksidativni stres ćelije, neguje i jača koža.

Francuski brend Ella Bache je brend poznat po organskoj kozmetici , ciji sastojci su namirnice poput voca i povrca i biljaka organskog porekla

Na vama je da uz konsultacije sa našim kozmetoterapeutom i dermatologom izaberete tretman koji će negovati vašu kožu, rešiti postojeće estetske nedostatke i odložoti process starenja, na raspolaganju su vam:

 • Tretman za masnu i problematicnu kozu
 • Cold Marine tretman za suvu i osetljivu kozu
 • Tretman za hidrataciju
 • Anti-age tretmani(hijaluron tretman,kolagen tretman i silicijum tretman)
 • Prodige anti-age tretman
 • Tretman za izbeljivanje

Hemijski pilinzi

Hemijski pilinzi su nezamenjlivi u tretmanima lica, zavisno od vrste i dubine njihovog delovanja mogu se postići veoma blagi ili intezivni rezultati.

Kozmetoterapeut izvodi blage površinske pilinge uglavnom glikolnom kiselinom ili voćnim kiselina. Ovim pilinzima se mogu postići veoma fini rezultati u pogledu poboljšanja izgleda kože, regeneracije, hidratacije, glačanja bora, proširenih pora, ožiljaka, hiperpigmentacija.

Ova vrsta blagih hemiskih pilinga izvodi se jednom nedeljno u seriji do 10 tretmana, sprovode se u jesenjem i zimskom periodu a veoma su delotvorni u tretmanu masne i kombinovane kože, kože sa hiperpigmentacijama nastalim od sunca ili su posledica akni, u tretmanu posne kože I senilno atrofične kože.

Ovi blagi hemiski pilinzi utiču na keratinizaciju – obnavljanje kože, povećavaju koncentraciju vode u površinskim i dubljim slojevima kože, postojeće pigmentacije ljušte ali utiču i na sprečavanje nastanka novih, čine kožu glatkom, stimulišu sintezu kolagena.

Tretman je neinvazivan i vrlo retko se javlja eritem u vidu crvenila ukoliko se i javi vrlo brzo se povlači.

Za postizanje intezivnijih rezultata a naročito u tretmanu dubokih ožiljaka od akni ili radi podmlađivanja kože kod fotooštećene kože neophodno je izvršiti intezivniji hemijski piling.

Ovu vrstu srednje dubokih pilinga izvodi dermatolog uz primenu visoko kvalitetnih testiranih hemijskih pilinga.

Radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting je jedan od najsavremenijih tretmana pomoću radiotalasne frekvencije koji ima za cilj podmlađivanje površinskih slojeva kože, daje odlične rezultate u pogledu uklanjanja bora, poboljšanja tonusa kože tj dovodi do podmlađivanja.

Primenom bipolarne radiofrekvencije ubrzava se cirkulacija u tretiranoj regiji, što dovodi do ubrazavanja ćelijskog metabolizma, poboljšava se sinteza kolagenih i elastičnih vlakana u dermu, povećava se koncentracija hijaluronske kiseline što dovodi do efekta podmlađivanja, poboljšanog tonusa, elastičnosti i čvrstine, pliće bore u potpunosti nestaju dok dublje postaju manje uočljive.

Golden glow tretman

Golden glow tretman ili tretman sa zlatnom maskom je tretman koji se koristi za regeneraciju koze lica.Maska je revolucionarni tretman nemacke kompanije Klapp,sa ciljem da se klijentima pruzi jedinstveno iskustvo regeneracije i poboljsanja strukture koze.

Ovaj tretman omogucava:

 • temeljno ciscenje koze
 • poboljsava strukturu koze
 • lifting efekat
 • podizanje i zatezanje koze
 • poboljsava ten
 • zdrava i ishranjena koza

LED terapija

Led svetlosna terapija je jedna od terapija koja ima dugogodišnju primenu. Ova terapija se zasniva na pozitivnom dejstvu određene boje tj talasne dužine na kožu ali i organizam uopšte.

Zavisno od vrste svetlosti tj da li se primenjuje crveno, plavo, zeleno svetlo mogu se na prirodan ne toksičan način tretirati: papulo – pustulozne akne, rane, senilno atrofična koža, koža sa oslabljenom cirkulacijom, eritem, edem, kuperozna koža, koža sa rozaceom, pušačka koža…

Tretman papulo pustuloznih akni vrši se primenom plavog svetla, talasna dužina plavog svetla sprečava razvoj bakterija na površini kože što dovodi do poboljšanja stanja aknozne kože. Tretman je bezbedan jer ne zahteva nikakva kontaktna sredstva ili primenu drugih preparata, sonda jednostavno lebdi iznad kože i ne može mehanički oštetiti kožu.

Zato što je primena svetlosti bezbedna i netoksična može se primenjivati na oštećenoj koži u cilju ubrazanja procesa zarastanja i sprečavanja infekcija pa se tako može raditi i nakon intezivnih tretmana dermoabrazije, hirurških intervencija radi sprečavanja ili minimalizovanja ožiljaka kod otoka, crvenila i td.

Mezoporacija

Mezoporacija je najsavremeniji aparat koji pomaže unos aktivnih supstanci. Aktivne supstance iz kozmetičkih preparata mogu proći kroz kožu na 4 načina: kroz otvore znojnih i lojnih žlezda, kroz samu ćeliju ili kroz međućelijski prostor.

Ni jedan od ovih načina nije lak jer koža ima svoju barijeru koju je teško narušti i proći kroz nju u dublje slojeve.

Mezoporacija je aparaturna neinvazivna metoda unošenja aktivnih supstanci, ovom metodom stvaraju se privremeni otvori – mezopore kroz koje prolaze aktivne supstance.

Na dubini od 1 cm kože može se ovom metodom uneti čak 99% koncentracije aplikovane aktivne komponente.

Ovo nam omogućuje da maskimalno iskoristimo pozitivna dejstva aktivnih supstanci kao što je: hijaluronska kiselina, kolagen, vitamin A, B, C i E, koenzim Q10 i mnogi drugi.

Ovim jednostavnim protokolom mogu se postići izvanredni rezultati u pogledu hidratacije kože, regeneracije, poboljšava se tekstura kože, glačaju se bore, rezultati su sigurno uočljivi posle 2 tretmana.

Mezoporacija se sprovodi u seriji od nekoliko tretmana, jednom nedeljno a zatim se preporučuje jednom mesečno radi održavanja postignutih rezultata.

Ultrazvučni piling

Ultrazvučni piling je pravi SPA tretman za lice, može se sprovoditi kao samostalni tretman ili u sklopu drugih protokola kao postupak prirpeme kože.

Ultrazvučnom špatulom se prelazi lagano preko kože, tom prilikom koža se čisti od površinskih i dubokih nečistoća, odstranjuju se površinske izumrle ćelije. Koža je nakon ovog tretmana mekana i glatka. Ovaj postupak čišćenja tj pilinga može se izvoditi i na vrlo osetljivim kožama čak i kod kuperozne kože i kože sa rozaceom.

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je jedan od popularnijih tretmana lica koji se može raditi u bilo kom starosnom dobu, jer se koristi kao terapija najazličitijih problema kože. Zavisno od odluke terapeuta donete na osnovu inspekcije i određivanja tipa i stanja kože, uočenih problema koji se tretiraju mikrodermoabrazija može biti veoma blaga ili se mogu zahvatiti i dublji slojevi kože.

Mikrodermoabrazija se izvodi pomoću sonde sa dijamantskom glavom i vakumom, tako da se istovremeno vrši ljušćenje površinskih slojeva kože i vakum masaža, što dovodi do boljeg čišćenja kože ali i poboljšanju cirkulacije.

Mikrodermoabrazijom može se postići: glačanje ožiljaka i bora, smanjivanje proširenih pora, odstranjivanje nepravilno pigmentisanih površina, možese se koristiti u tretmanu ožiljaka od akni, masne kože, ali i za podmlađivanje i regeneraciju kože.

Sam postupak pilingovanja površinskih ćelija epiderma dovodi do glačanja površine kože i odstranjivanje nepravilnosti u pogledu boje i teksture kože, koža postaje glatka i mekana a aplikovani preparati nakon dermoabrazije bolje penetriraju u kožu. Takođe sam postupak dermoabrazije stimuliše keratinizaciju tj proces obnavljanja kože, zbog čega je ovaj tretman odličan kod masne kože gde je poremećen proces keratinizacije i koža zadebljana usled čega sebum teže izlazi na površinu kože i dolazi do nastanka komendona, ali i kod senilnoatrofične kože gde je zbog procesa starenja usporen proces regeneracije.

Zavisno od efekata koje želimo da postignemo, tretman se može izvesti samo jednom ili u seriji od nekoliko tretmana. Koža nakon tretmana je blago crvena i veoma osetljiva, ovaj osećaj zategnutosti i crvenila prolazi veoma brzo i nakon toga se mogu videti već prvi rezultati, koža je glatka, mekana, posvetljena. Kada osoba uoči benefite prvoga tretmana vrlo rado se vraća na naredni tretman.

Tretman se ne sprovodi kod masne aknozme kože (upaljene akne), rozacee, ukoliko na koži ima osipa, rana, herpesa, takođe se ne radi na veoma tankim osetljivim kožama.

Preporučuje se kao samostalna terapijska procedura ili kao procedura za uvod u mezoporaciju, pripremu za komedoekspresiju (čišćenje mitisera), pripremu za preparativne antiage tretmane.

Zakažite termin

Akcije

Belviso

Kontaktirajte nas

Adresa: Karadžićeva 2/1, Niš, Srbija

Telefon: 018 202 002

Mobilni: 063 265 266

Email: info@belviso.rs

Website: www.belviso.rs

Zapratite nas

Budite u toku

© Copyright 2020 Website by Zerox Dev

Placanje