Belviso

Specijalisticki tretmani

U nekim situacijama kozmetička nega nije dovoljna pa su nam neophodni specijalistički tretmani. Specijalistički tretmani podrazumevaju profesionalnu uslugu koju pružaju dermatolog i specijalista estetske hirurgije kako bi se na bolji, brži način rešili problemi kože kao što su duboki ožiljci od akni, znaci starenja kože idr. ili postigli bolji estetski rezultati u pogledu kontura usana, jagodica, dubine bora.

Dermatologija

Marina Djordjevic specijalista za kožne i venerične bolesti

Dermatolog Marina DJordjevic u salonu Belviso vas očekuje u prijatnom ambijentu kako bi vam pomogla u rešavanju problema vezanih za kožu i njene izdanke, nokte i kosu. Kako se promene mogu javiti na celom telu i mogu biti veoma neprijatne za klijente, želeli smo da klijentima u prijatnoj atmosferi pružimo mogućnost specijalističkog pregleda.

Specijalistički pregled podrazumeva:

 • Anamnezu – prikupljanje podataka koji su važni za postavljanje dijagnoze i uspešno lečenje, kroz razgovor sa pacijentom
 • Dermatološki pregled
 • Postavljanje dijagnoze i ordiniranje terapije
 • Dopunske dijagnostičke i terapijske procedure

Terapijske procedure:

 • Medicinski tretmani kod aknozne kože, rozacee, fotooštećene kože itd.
 • Srednje duboki hemijski pilinzi
 • Uklanjanje benignih lezija sa kože svih delova tela radiotalasima
 • Uklanjanje kapilara

Estetska hirurgija

Goran Djordjevic spec. plastične i rekonstuktivne hirurgije

Ukoliko želite da uklonite znake starenja, usporite starenje, korigujete crte lica i ulepšate se najbolje je da dođete na besplatne konsultacije sa estetskim hirurgom i vidite koje je rešenje najprihvatljivije za vaš problem.

Salon Belviso svojim klijentima je u želji kompletne nege i odlaganja vidljivih znakova starenja omogućio usluge estetskog hirurga. Goran Djordjevic je celu svoju dugogodišnju karijeru usmerio ka konstantom učenju, praćenju i usavršavanju u oblasti estetske hirurgije i antiaginga, kako bi klijentima omogućio da dobiju kvalitetnu uslugu i što bolje rezultate.

Dr Goran Djordjevic je na rasoplaganju svojim klijentima pre, za vreme i nakon tretmana, kako bi u potpunosti bili sigurni i smireni, tretman se sprovodi u prijatnom okruženju.

Antiaging program obuhvata:

 • Hijaluronski fileri
 • Botox
 • Mezoniti
 • Redefinicija lica biosoft nitima

Hijaluronski fileri

Hijaluron je veoma popularna anti aging procedura, koja se poslednjih godina najcesce koristi za podmladjivanje koze, jer na prirodan i siguran nacin vraca svezinu licu, vratu, usnama. Dakle, ako zelite da prirodno podmladite kozu lica i vrata, uklonite bore i vratite jedrinu i punocu usnama onda su hijaluronski fileri najbolji izbor.

Hijaluron je prirodna supstanca koja se vec nalazi u vezivnom tkivu koze i ima funkciju da hidrira kozu, odrzava tonus koze i neutralise stetne slobodne radikale. Koza vremenom gubi elasticnost i smanjuje se njena hidratacija, zato se pojavljuju bore. Hijaluronski fileri se ubacuju pod kozu kako bi se popravili nedostaci. Koza nakon ove procedure postaje hidrirana, elasticna i cvrsta.

Ova procedura je adekvatna za sve uzraste, najbolje je da se radi kada pocnu prve bore jer se tako sprecava njihovo produbljivanje. Koza koja je jednom tretirana hijaluronom sporije stari.

Hijaluronskim filerima se moze vrsiti:

 • podmladjivanje lica i vrata
 • konturiranje obraza i jagodica
 • konturiranje i popunjavanje usana
 • osvezavanje ivice usana
 • popunjavanje bora na celu i korenu nosa
 • popunjavanje bora oko ociju
 • popunjavanje bora oko usana
 • popunjavanje nazolabijalne brazde
 • popunjavanje sitnih oziljaka
 • podmladjivanje saka

Hijaluronski fileri spadaju u popularne estetske procedure zbog svoje efikasnosti, jer su rezultati vidljivi odmah a traju od 6 do 9 meseci kod dermalnih filera, dok kod subdermalnih filera taj rok je znatno duzi od 1 do 4 godine (sto zavisi od tipa koze, regije koja se tretira i gustine filera).

Mi koristimo sledece brendove filera – Teosyal, Restylane, Ellanse, Perfectha…

Korekcija nosa

Korekcija brade

Botox

Botox ili botulinum toksin tipa A je serum koji se aplikuje u malim veoma dobro doziranim količinama kako bi došlo do destimulacije mimičnih mišića: čelo, koren nosa i spoljni uglovi očiju. Destimulacija mišića dovodi do peglanja i nestanka mimičnih bora. Preporučuje se čim se uoče znaci prvih mimičnih bora kako bi se sprečilo njihovo produbljivanje.

Botox terapija pojačanog znojenja

Prekomerno znojenje (hiperhidroza) predstavlja stanje organizma kada se luči količina znoja znatno veća od normalne količine potrebne za regulisanje telesne temperature. Pojačano znojenje se javlja najčešće na dlanovima, pazušnoj regiji, na licu i stopalima. Pojačano znojenje nije samo estetski problem, već ono može negativno uticati na celokupno zdravlje organizma. Stanje prekomernog znojenja se može rešiti uz pomoć botox terapije protiv znojenja. Ovim tretmanom se ne leči problem hiperhidroze, već samo eliminiše problem u vremenskom trajanju do šest meseci, nakon toga moguće je ponoviti tretman. Botox terapiju mogu koristiti i muškarci i žene.

Tretman traje oko sat vremena. Procedura kod botox terapije protiv znojenja počinje tako što se nanosi anestetik na regiju koja se tretira. Nakon toga se područje koje tretiramo steriliše. Nakon sterilizacije i nakon što je anestetik počeo da deluje, kreće se sa ubrizgavanjem botoxa. Da bi se preparat ravnomerno rasporedio na površini regije koja se tretira, ubrizgavanje se vrši insulinskim iglama na podjednakoj udaljenosti. Botox tako ubrizgan sprečava slanje signala za proizvodnju znoja između nervnih završetaka i znojnih žlezda. Zbog toga znojne žlezde postaju neaktivne. Nakon tretmana nije dozvoljeno korišćenje bilo kakvih preparata. Klijent se odmah posle procedure može vratiti svakodnevnim aktivnostima. Tretman botoxa može da se ponovo nakon 6-9 meseci.

3D mezoniti

Predstavljaju inovativnu tehniku zatezanja, podizanja i podmlađivanja kože i potkožnog tkiva. Mezonit je tanka, mekana i fleksibilna nit, napravljena od biorazgradivog materijala koja se u kožu uvodi tankom, dugačkom iglom. Mezoniti su tankog prečnika i nakon 4 do 8 meseci se potpuno razgrađuju unutar tkiva. Na njihovom mestu se formira potpuno nov kolagen u koži u toku naredna 2 meseca, koji i posle resorpcije ostaje i pravi novu potpornu mrežu naše kože. Razgradive mezoniti su revolucionarne jer imaju za cilj da podstaknu stvaranje našeg sopstvenog kolagena koji ostaje u koži, dok niti potpuno nestaju. Efekat zatezanja kože se na taj način produžava na nekoliko godina, sa očuvanjem mimike i prirodnog izgleda. Dimenzije i broj niti variraju u zavisnosti od veličine regije i rezultata koji želimo da postignemo. Tehnika mezoniti je jednostavna za rad i veoma je komforna, jer blago crvenilo koje je prisutno nakon tretmana ne predstavlja prepreku u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Efekat liftinga je momentalno vidljiv posle tretmana, a postojan je u toku naredna 24 meseca, kada se tretman ponavlja.

Silhouette soft niti

Lifting lica soft nitima je revolucionaran tretman za klijente koji traže značajno podizanje bez invazivnog hirurškog zahvata. Silhouette soft niti se pomoću igala uvode ispod kože. Uvedena nit ispod kože izaziva lifting efekat. Tokom razgradnje niti nastaje antiageing efekat kože a nit se u celosti razgradi i ukloni iz tela. Evidentan je snažan lift efekat uz stimulaciju stvaranja novog kolagena. Rezultat se pojačava kako vreme odmiče jer se razgradnjom niti bitno popravlja izgled i kvalitet kože. Kad je reč o Silhouette soft nitima ponekad je dovoljno da se samo jednim parom niti podigne koža za 1 do 1,5 cm. Pravilnim plasiranjem i podizanjem, Silhouette Soft nitima se, osim podizanja kože i postizanja mladolike obline ivice lica, mogu naglasiti i jagodice. Na taj način prestaje potreba za dodavanjem velike količine filera. Intervencija Silhouette Soft nitima je bezbolna i izuzetno komforna uz primenu lokalne anestezije. Rezultat se vidi odmah nakon tretmana i traje od 12 do 18 meseci.

COG niti

Salon lepote Belviso je za svoje klijente u ponudu uveo jednu novu i efikasnu proceduru za podmladjivanje. To je antiaging tehnika koja daje izvanredne rezultate u zatezanju i podmladjivanju kože. Rezultati ove procedure su vidljivi odmah. Lifting COG nitima je tehnika čiji rezultati su dugotrajni.

COG niti su biorazgradive niti koje se postavljaju pod kožu i tako dovode do njenog zatezanja. COG niti u koži podstiču stvaranje novog kolagena i tako stvaraju novu potpornu mrežu kože,sto dovodi do zatezanja kože i uklanjanje bora. COG niti mogu da se koriste za zatezanje lica i vrata.

Procedura postavljanja ovih niti traje oko pola sata.Najbolji efekti ovih niti se vide nakon 2-3 meseca. Dakle, ovom procedurom može se postići: zatezanje kože lica, korekcija nazolabijalnih bora, korekcija bora smejalica, podizanje i korekcija jagodica, korekcija podbratka i bora oko usana, zatezanje vrata,utiče se na poboljšanje kvaliteta i strukture kože. Rezultati koji se postižu COG nitima traju od 2-3 godine, što zavisi od tipa kože i starosti pacijenta.

APTOS NITI

NAJJAČE NITI ZA NEHIRUŠKI LIFTING

Aptos niti predstavljaju novu generaciju niti za neinvanzivno zatezanje opuštene kože lica i tela. Napravljene su od resortivnog hiruskog konca za jednokratnu upotrebu, a našle su primenu u podizanju, zatezanju, konturisanju i podmlađivanju kože lice i tela. Ove niti sadrže u sebi i hijaluronsku kiselinu, tako da sem zatezanja kože omogućavaju postizanje boljeg volumena i podmlađivanje kože lica i vrata.

Aptos niti za lifting kože su popularna metoda kojom se postiže revitalizacija i poboljšavanje kvaliteta kože lica i tela bez operacija i ožiljaka.

Prednosti Aptos metode su:

 • minimalno invazivna procedura
 • sprovodi se pod lokalnom anestezijom
 • trajanje procedure 15-20 minuta
 • odmah vidljivi rezultati
 • minimalno vreme oporavka
 • pospešuje se stvaranje kolagena
 • povećava se mikrocirkulacija
 • dugotrajni efekti

Postoji više vrsta aptos niti i više metoda njihovog aplikovanja za različita područija primene.

APTOS NITI SA HIJALURONSKOM KISELINOM

Aptos niti sa hijaluronskom kiselinom su posebno dizajnirane sa višesmernim kukicama koje pružaju veću čvrstinu mekih tkiva nakon umetanja i produžavaju dejstvo lifting efekta.Mogu se koristiti za podizanje i podmlađivanje kože lica i vrata. Područija primene ovih niti su: jagodice, podbradak, vrat, obrve, vilična regija.

APTOS NITI ZA KONTURISANJE LICA

Ove niti su napravljene od resortivnog hiruškog konca. One se koriste za konturisanje vilične regije ( Jaw line ), konturisanje jagodica, za podizanje i zatezanje obraza, obrva, vrata i podbradka. Postupak postavljanja niti je jednostavan i brz i zahteva minimalan period oporavka.

APTOS NITI ZA ZATEZANJE KOŽE LICA I TELA

Ova vrsta niti su takodje resorptivne niti sa višesmernim kukicama za podizanje i revitalizaciju kože. Nakon što se ubace stimulišu rast kolagena, koji podmlađuje kožu. Ove niti se koriste za podizanje i podmlađivanje različitih delova lica, vrata i tela. U širokoj paleti Aptos niti postoje i one koje se koriste za korekciju finih linija i bora.

Područija primene ovih niti su:marionetske bore, nazolabijalne bore, linije glabele (regije iznad nosa i između obrva), bore iznad gornje usne, bore na čelu, obrve, nos, konture usana.

APTOS NITI ZA KONTURISANJE TELA

Posabna vrsta Aptos niti sa posebno dizajniranim višesmernim kukicama koristi se za zatezanje mekih tkiva na telu. Najčešća područija primene su: ruke, grudi, abdomen, zadnjica, unutrašnje strane butina, kolena. Kao rezultat koža je redefinisana, obnovljena i efekti starenja su značajno smanjeni.

Zakažite termin

Akcije

Belviso

Kontaktirajte nas

Adresa: Karadžićeva 2/1, Niš, Srbija

Telefon: 018 202 002

Mobilni: 063 265 266

Email: info@belviso.rs

Website: www.belviso.rs

Zapratite nas

Budite u toku

© Copyright 2020 Website by Zerox Dev

Placanje