Belviso

Lipoliza - Mezoterapija tela

Lipoliza - Mezoterapija tela


Celulit – mezoterapija

Jedna od vrlo uspesnih metoda uklanjanja celulita je i anticelulitna mezoterapija. Ovom metodom se unose mezoterapijske supstance u podrucja zahvacena celulitom. Malim ubodima se unose supstance tj. mezoterapijski kokteli u mezoderm cime se postize: poboljsana cirkulacija, uklanjanje lokalizovanog masnog tkiva, regenerisanje fibroznog tkiva, poboljsanje limfnog toka.

Tretmani se izvode u serijama na nedelju dana. Rezultati su vidljivi nakon 2 i 3 tretmana. Broj tretmana zavisi od tipa celulita na podrucju koje se tretira. Nakon prve i druge mezoterapije celulit se usitnjava pa se dva dana nakon terapije preporucuje anticelulit masaza.

Lipoliza

Lipoliza je metoda smanjenja obima tj. uklanjanja masnih naslaga na stomaku, butinama, kolenima, rukama, podbratku itd. To je tehnika kojom se mezoterapijski kokteli posebnog sastava aplikuju injekcijom po odredjenom protokolu u podrucja na kojima ima visak masnih naslaga. U toku sprovodjenja tretmana lipolize treba se pridrzavati odredjenog rezima ishrane tj,smanjiti kalorijski unos. Mezoterapijski kokteli uticu na poboljsanje vezivnog tkiva, krvotoka, krvnih sudova, a posledica je smanjenje obima. Supstance lipoliznog koktela razbijaju masne celije i razlazu ih na slobodne masne kiseline koje se dalje razlazu i izbacuju iz organizma. Tretmani se rade u serijama na tri do četiri nedelje.

Zakažite termin

Akcije

Belviso

Kontaktirajte nas

Adresa: Karadžićeva 2/1, Niš, Srbija

Telefon: 018 202 002

Mobilni: 063 265 266

Email: info@belviso.rs

Website: www.belviso.rs

Zapratite nas

Budite u toku

© Copyright 2020 Website by Zerox Dev

Placanje