Belviso

Dekorativne procedure

Od postanka čovečanstva pa do danas, ostala je večna potreba da se bude lep tj. da se dopadnemo drugima. Da bi osoba bila lepa veoma je važno da bude negovana ali izvesne procedure kao što je dekorativna šminka nam pomažu da na brz način prekrijemo nesavršenosti kože i istaknemo ono što je lepo na našem licu.

Profesionalna šminka

Dobar stajling se ne može zamisliti bez dobre šminke, šminka treba da prolepša osobu ali i upotpuni izgled tj stajling osobe. Šminker mora da prepozna stil osobe koju šminka, njegove želje uskladi sa morfologijom lica i učini da se osoba odlično oseća.

U našem salonu obezbedili smo najkvalitetniju profesionalnu šminku MAC a naš šminker će učiniti sve da se zaista osetite sjajno.

Trajna šminka – mikropigmentacija

Trajna šminka ili mikropigmentacija je postupak unošenja specijalnih pigmenata pod kožu koji počinju da se razgrađuju posle nekoliko godina tako da je trajna šminka uslovno trajna.

I ako sjajno zvuči da ujutru ustanete našminkani sa uredno i lepo oblikovanim obrvama, diskretno iscrtanim usnama ili ajlajner linijom koja čini vaše trepavice gušćim a oko krupnijim, sve može biti prava noćna mora ukoliko niste dobili ono što očekujete. Ukoliko trajna šminka nije profesionalno i kvalitetno urađena osoba može preživljavati pravi pakao svakog dana jer trajnu šminku nije jednostavno ukloniti ili ispraviti načinjene greške.

U salonu Belviso radi pružanja što kvalitetnije usluge, odlučili smo se za primenu Golden eye proizvoda i aparata za trajnu šminku. Ova kompanija je već dugi niz godina prisutna na našem tržištu a predstvalja komaniju br 1. na Nemačkom tržištu i ispunjava visoke zahteve i propise koji važe u Evropskoj uniji.

Pigmenti koji se koriste su visokog kvaliteta namenjeni i vrlo osetljivim kožama, sterilno zapakovani sa praktičnim dozerima, aplikovani pigmenti se ne mogu drastično promeniti a omogućuju veoma precizno iscrtavanje i najfinijih dlačica.

Trajnom šminkom možete lepo definisati obrve, popuniti nedostatke u određenim regijama, učiniti da obrve budu simetrične i atraktivne, kojom tehnikom bi se radile najbolje je odlučiti na konsultaciji sa osobom koja je profesionalno obučena.

Trajnom šminkom možete korigovati i polepšati obrve, usne i oči ali možete rešiti i druge nepravilnosti kao što je nedostatak kose, nepravilno pigmentisane areole, vitiligo.

Micro hair – mikropigmentacija skalpa

U salonu Belviso resavamo problem opadanja kose i celavosti mikropigmentacijom. To je savremeni kozmeticki tretman prilikom kojeg se unose pigmenti u epiderm koze. Pigmentacija omogucava estetsku korekciju i pokrivanje celavih povrsina na kozi.

Ovim tretmanom se resava problem proredjene kose i celavosti kod pacijenata kod kojih se ne moze izvesti intervencija presadjivanja kose. Tehnika je potpuno bezbolna za razliku od klasicnog presadjivanja. Ovom tehnikom se pigmentska boja unosi u epiderm koze glave i tako iscrtavaju sitne vlasi kose iste boje kao i prirodna kosa, tako da se dobija potpuno prirodan efekat.

Vazno je znati, s obzirom da se radi o jednoj novoj tehnici koja je novina u nasoj zemlji, ko i sa kakvim aparatom radi mikropigmentaciju. U nasem salonu mikropigmentaciju obavljaju pigmentisti koji su specijalizovani za obavljanje ovih procedura.

Aparat sa kojim se radi je Goldeneye aparat, izradjen po najvisim standardima kvaliteta,dizajniran tako da daje najbolje rezultate.

Procedura i tok mikropigmentacije:

  • konsultacija
  • zakazivanje tretmana
  • tretman
  • kontrola nakon 1 nedelje
  • kontrola nakon mesec dana

Cena tretmana zavisi od velicine povrsine koja se pigmentira i od tehnike. Za tacnu procenu cene potreban je pregled i konsultacija sa pacijentom.

Svilene trepavice

Želite da postignete pravi glamurozni izgled ali bez toga da svi znaju da imate veštačke trepavice. Onda su za vas pravi izbor svilene trepavice.

Svilene trepavice predstavlja posebnu tehniku aplikacije pojedinačnih dlačica na vaše prirodne dlačice trepavica takozvana tehnika „dlaka na dlaku“. Ovako urađene trepavice deluju veoma prirodno, dostupne su u različitim dužinama i nijansama pa se mogu stopiti u potpunosti sa prirodnim a dužina im se prilagođava zavisno od želje klijenta. Tretman je bezbolan, postupak aplikacije traje duže od drugih tehnika ali postignuti rezultati su izvanredni. Sama nadogradnja traje do mesec dana kada je neophodno uraditi korekciju.

Važno je znati da na sam tretman postavljanja neophodno je da klijent dođe bez šminke i bez aplikacije kreme na regiju oka jer prisustvo nečistoća otežava postupak aplikacije vlakana.

Manikir / pedikir

Estetska nega ruku i stopala je sastavni deo svakog kozmetičkog salona, dođite da uživate i dobijete kvalitetnu uslugu Spa tretmana.

Kako manikir i pedikir procedure spadaju u procedure koje nose rizik prenošenja infekcija mi smo se potrudili da postupak dezimfekcije i sterilizacije podignemo na što viši nivo kako bi svakom klijentu garantovali sigurnost i bezbednost. Pridružite nam se i negujte svoju kožu šake i stopala ili nađite rešenje za zadebljane i ispucale pete, zadebljale nokte, kurije oko ili žulj. Takođe na raspolaganju vam je i naš dermatolog koji može tačno postaviti dijagnozu i pored tretmana u salonu prepisati terpaiju za kućnu negu kako bi došli do što bržeg rešenja problema.

Estetski pedikir

Pedikir je kozmeticki tretman nege stopala, koji u zavisnosti od stanja stopala moze biti :

  • Estetski
  • Medicinski
  • Spa pedikir

Estetski pedikir je tretman koji se radi na zdravom stopalu, pri cemu se otklanja eventualno ako postoje zadebljanja koze, sredjuju se zanoktice,uz prethodno natapanje stopala u toploj kupki, zatim sledi piling stopala,lagana masaza i lakiranje noktiju. Spa pedikir predstavlja tretman koji sem otklanjanja zadebljanja i sredjivanja zanoktica, obuhvata posebnu vrstu masaze stopala,pilinga i hranljive maske. Tako da je ovaj pedikir namenjen osobama koje zele opustajucu negu stopala i umornih nogu .

Medicinski pedikir

Medicinski pedikir podrazumeva tretman kojim se resavaju zdravstveni problemi na stopalima:jaka zadebljanja na kozi, urasli nokti,gljivice,kurje oko,pukotine na stopalima i sl. Ostecenja nokatne ploce izazvana gljivicnim infekcijama se mogu resiti protetikom nokatne ploce posebnim gelovima(LCN gel), kojima se nadogradjuje nokatna ploca i koji istovremeno lece nokatnu plocu dok je nokat pog gelom. Protetika nokatne ploce je ne samo estetski tretman, vec i medicinski jer osnovni cilj tretmana je lecenje nokta.

Medicinski pedikir – rekonstrukcija nokta

Zakažite termin

Akcije

Belviso

Kontaktirajte nas

Adresa: Karadžićeva 2/1, Niš, Srbija

Telefon: 018 202 002

Mobilni: 063 265 266

Email: info@belviso.rs

Website: www.belviso.rs

Zapratite nas

Budite u toku

© Copyright 2020 Website by Zerox Dev

Placanje