Prirodno podmladjivanje pomoću kolagen stimulatora – AesPlla

04/06/2023

Kada smo mladi naša koža je zdrava, jedra i elastična. Medjutim kako starimo počinju da se pojavljuju bore, opuštenost kože, kao i sve veći broj staračkih pega. Današnji trendovi od nas zahtevaju da ostanemo što duže mladi. Mi vam nudimo potpuno prirodno rešenje. Borba protiv starenja nikad nije bila lakša uz kolagen stimulator.

Šta se dešava sa kolagenom tokom godina?

Kako starimo koža gubi svoje strukturne proteine kolagen i elastin i počinje da se opušta. Smanjeni nivo kolagena utiče na promenu strukture, fibroblasti više ne vrše funkciju povezivanja.

Lice izgleda opušteno i umorno.

Šta je kolagen stimulator?

AESPLLA-KOLAGEN STIMULATOR pomaže u obnovi volumena u koži koja stari i gubi kolagen. Glavni sastojak ovog preparata je Poli-L-mlečna kiselina. AesPlla se injektivnom metodom aplikuje u kožu gde započinje proizvodnju kolagena što dovodi do povećanja elastičnosti, volumena i podmladjenog izgleda.

Koje su prednosti AesPlla kolagen stimulatora?

-Odmah vidljivi rezultati

-Prirodno podmladjeni izgled kože

-Dugotrajni volumen

-Regeneracija i stimulacija kolagena

-Revitalizacija i zatezanje kože

-Konturisanje i reoblikovanje

-Brzo vreme oporavka

-Povećanje i obnova volumena

-Brza i ekonomična procedura

Kako izgleda procedura?

Proceduru izvodi doktor specijalista plastične hirurgije. Nakon konsultacije najpre se vrši dezinfekcija kože, a nakon toga se pristupa aplikovanju filera tupim kanilom u delove lica označene za tretiranje. Preparat sadrži lidokain tako da je procedura u potpunosti bezbolna.

Procedura traje oko pola sata.

Kada su vidljivi rezultati i koliko traju?

Rezultati procedure su vidljivi nakon tri nedelje kada počinje intenzivno stvaranje kolagena, a maksimalan efekat se postiže nakon dva meseca. U zavisnosti od stanja kože proceduru je nekada potrebno ponoviti za mesec dana da bi se postigli optimalni rezultati. Trajnost kolagen stimulatora je od dve do tri godine.

 

Konsultacijom sa našim specijalistom estetske hirurgije može se napraviti savršena kombinacija tretmana protiv starenja. Prepustite se našem stručnom timu i očekujte fantastične rezultate u borbi protiv godina. U našem timu godine su samo broj!

Preporučujemo tretmane

Anti-age procedure

Koža tokom starenja gubi elastičnost, zapreminu potkožnog tkiva, opušta se i manje je hidrirana jer se troše depoziti hijalurona. Uticaj spoljašnjih faktora je sve vidljiviji, bore postaju sve izraženije. Sve je to moguće ublažiti uz pomoć adekvatnih procedura za podmladjivanje. Procedure za podmladjivanje izvodi doktor specijalista plastične hirurgije i dermatologije. Kombinacijom procedura utiče se na stvaranje novog kolagena i elastina, poboljšava se njen izgled i čini je mladolikom. Anti-age procedure koje sprovodimo u našem estetskom centru su: hijaluronski fileri, botox, 3D mezoniti, COG niti, APTOS niti, Silhouette soft niti.

Negujte svoju kožu lica i tela, rešite se estetskih nesavršenosti, dođite po savet .