Podmlađivanje kože kolagen stimulatorom AesPlla: tvoj ključ ka mladalačkom izgledu

26/08/2023

Dok vreme prolazi, mnogi od nas razmišljaju o načinima kako da očuvaju mladalački izgled svoje kože. Srećom, u današnjem svetu estetike postoje raznovrsne opcije koje nam omogućavaju da ostvarimo svoje ciljeve bez potrebe za invazivnim hirurškim zahvatima. Jedna od inovativnih metoda koja se izdvaja je podmlađivanje kože kolagen stimulatorom AesPlla. U ovom blogu istražujemo sve što treba da znate o ovoj tehnici koja pruža dugotrajne rezultate i vraća koži mladolikost.

Šta je AesPlla?

AesPlla je revolucionarna metoda podmladjivanja kože pomoću AesPlla preparata. AesPlla je preparat koji sadrži poli L-laktičnu kiselinu, sastojak koji je poznat po svojim regenerativnim i anti-age svojstvima. Ova kiselina je takođe ključni faktor u stimulisanju proizvodnje novog kolagena, koji je važan za održavanje zdrave i mladolike kože. Kolagen je esencijalni protein koji održava čvrstoću i elastičnost kože. Međutim, tokom vremena, proizvodnja kolagena se smanjuje, što dovodi do pojave bora, opuštene kože i gubitka volumena. AesPlla koristi inovativnu tehnologiju kako bi se suprotstavio ovim procesima starenja.

Kako AesPlla Deluje?

Mehanizam delovanja AesPlla je duboko ukorenjen u biologiji kože. Tokom tretmana, AesPlla se aplikuje u kožu u odabrane tačke. Pre svega, ova kiselina ima sposobnost da prodre duboko u kožu, gde stimuliše ćelije koje proizvode kolagen. Takođe, poli L-laktična kiselina poboljšava cirkulaciju krvi u koži, što pomaže u transportu hranjivih sastojaka do ćelija koje proizvode kolagen. Kombinacija trenutnog lifting efekta i dugoročnog podsticanja proizvodnje kolagena čini AesPlla tretman jedinstvenim i efikasnim.

Priprema za AesPlla tretman

Pre nego što se odlučite za AesPlla tretman, prvi korak je zakazivanje konsultacije sa našim estetskim stručnjakom. Tokom ovog susreta, možete razgovarati o svojim ciljevima i očekivanjima, kao i dobiti detaljne informacije o samom tretmanu. Važno je da naš stručnjak pažljivo proceni vašu kožu i da vam pruži precizne smernice o pripremi za tretman. Ovo može uključivati određene korake kao što su prestanak uzimanja određenih lekova ili proizvoda pre tretmana.

Postupak AesPlla tretmana

Kada dođe dan tretmana, možete očekivati udobno iskustvo u ambijentu stručno opremljene ordinacije. AesPlla tretman se obično izvodi za 30 do 60 minuta, u zavisnosti od oblasti koja se tretira. Ključni koraci postupka uključuju:

-Anestezija: Pre početka tretmana, primeniće se lokalna anestezija kako bi se umanjila nelagodnost tokom ubrizgavanja preparata.

-Ubrizgavanje preparata : Stručnjak će pažljivo aplikovati preparat u kožu na precizno odabrane tačke.

-Zatezanje kože: Nakon ubrizgavanja preparata koža je zategnuta i vidni je trenutni lifting efekat.Pun efekat se očekuje za mesec dana.

-Završna obrada: Koža se pažljivo pregleda kako bi se osiguralo da su postignuti željeni rezultati.

Prednosti AesPlla tretmana

AesPlla tretman donosi brojne prednosti za one koji žele postići mladolik izgled:

  • Dugotrajni rezultati: Efekti tretmana mogu trajati od 1 do 2 godine, što ga čini dugoročnom investicijom u izgled kože.
  • Minimalno invazivan: AesPlla je minimalno invazivan tretman, sa kratkim periodom oporavka i minimalnim rizicima.
  • Prirodan izgled: Stimulacija prirodne proizvodnje kolagena pruža rezultate koji izgledaju prirodno i harmonično.

Mogući efekti i oporavak

Nakon AesPlla tretmana, možete očekivati blagi otok, crvenilo ili modrice u tretiranoj oblasti. Ovi efekti obično prolaze u roku od nekoliko dana do nedelja. Naš lekar će vam pružiti detaljne smernice o nezi kože nakon tretmana kako biste se brzo i udobno oporavili.

Zaključak

AesPlla je inovativna metoda podmlađivanja kože koja koristi naprednu tehnologiju kako bi stimulisala proizvodnju kolagena i pružila dugotrajne rezultate u postizanju mladolikog izgleda kože. Pre nego što se odlučite za tretman, konsultacija sa našim estetskim stručnjakom je ključna kako biste dobili sve informacije i priliku da postignete najbolje moguće rezultate. Zahvaljujući AesPlla tretmanu, možete koračati ka budućnosti prirodno podmladjeni.

U našem estetskom centru možete zakazati besplatnu konsultaciju za proceduru podmladjivanja kolagen stimulatorom AesPlla.

Naš stručni tim će Vam predočiti kakve rezultate možete očekivati nakon procedure.

Besplatne konsultacije možete zakazati putem telefona:

063265266 ; 018202002

Ili na mail  belvisosalon@gmail.

Negujte svoju kožu lica i tela, rešite se estetskih nesavršenosti, dođite po savet .