Hijaluron – procedura za hidriranje kože i uklanjanje bora

04/06/2023

Hijaluron je prirodna supstanca koja dovodi do poboljšanja izgleda kože, hidrira kožu i vraća njen mladalački izgled. Ova procedura je idealna kako za žene tako i za muškarce. Оdličan je izbor za one koji žele da licu vrate zdrav, odmoran i prirodan izgled.

Godinama unazad je aplikacija hijaluronski filer najpopularnija anti-ageing metoda, ali ne bez razloga. Benefiti ove čudesne supstance su brojni, a najbitniji je da se vremenom resorbuje i hrani kožu. Za razliku od ostalih veštačkih materijala kao što su silikon ili biopolimer, naše telo ne oseća potrebu da izbaci hijaluron iz sebe, pa je samim tim odličan i najprirodniji izbor za korekciju nepravilnosti.

 

Šta je hijaluron?

-Hijaluron je složeni šećer koji se prirodno stvara u organizmu, rasporedjen u zglobovima, očima, koži i hrskavici. Najveći procenat se nalazi u koži. Kako koža stari, smanjuje se stvaranje hijalurona u organizmu, tako da se depoziti troše. Koža gubi elastičnost, postaje suva i počinju da se pojavljuju bore.

Da bi se nadoknadio nedostatak hijalurona u koži preporučujemo hijaluronske filere.

To je procedura pomoću koje se dopunjavaju potrošeni depoziti hijalurona u koži. Rezultati ove procedure su vidljivi odmah, a podmladjivanje je prirodno.

Razlozi zbog kojih se treba odlučiti za hijaluronske filere?

-Hijaluronski fileri popravljaju nedostatke na koži

-Hijaluronski fileri popunjavaju bore

-Koži vraćaju svežinu

-Usporavaju starenje kože

-Hijaluronskim filerima se mogu korigovati i umanjiti podočnjaci

-Rezultati su vidljivi odmah i dugotrajni su

-Odlaže se starenje kože, tj. produbljivanje bora

Kako se izvodi procedura?

-Procedura je komforna za pacijenta. Kod nas je izvodi lekar specijalista plastične hirurgije. Najpre se nanosi krema za anesteziju, a zatim se vrši aplikacija filera tehnikom kanile.

Tretman traje oko 15 minuta.

Ova procedura spada u bezbedne procedure za klijenta.

Koliko traju rezultati procedure?

-Rezultati procedure traju od 1-2 godine u zavisnosti od tipa kože i regije koja se tretira.

Rezultati procedure mogu se razlikovati kod pacijenata, a na to utiču faktori kao što su: genetika, hormonski status, način života pacijenta.

Našim načinom aplikacije filera i uopšteno radom svih anti-ageing tretmana, dobićete najprirodnije rezultate. Možete se konsultovati sa našim specijalistom estetske hirurgije oko potrebne količine, načina i mesta aplikacije samog filera.

Preporučujemo tretmane

Hijaluronski fileri

Hijaluron je veoma popularna anti aging procedura, koja se poslednjih godina najčešće koristi za podmladjivanje kože, jer na prirodan i siguran način vraća svežinu licu, vratu, usnama. Dakle, ako želite da prirodno podmladite kožu lica i vrata, uklonite bore i vratite jedrinu i punoću usnama onda su hijaluronski fileri najbolji izbor.

Negujte svoju kožu lica i tela, rešite se estetskih nesavršenosti, dođite po savet .