Belviso

BB GLOW

BB GLOW je prijatan i bezbedan tretman kojim postižemo ujednačen ten, kao i poboljšanje opšteg stanja i tonusa kože lica.

BB GLOW

Planetarno najpopularniji BB GLOW tretman, sada je dostupan i kod nas. Omogućava trenutnu pokrivenost nesavršenosti i dugotrajne efekte bez preterane stimulacije kože. Postižemo prirodan izgled besprekorne i blistave kože, lagano prosvetljujemo i toniziramo uz pomoć kojih prikrivamo nedostatke kao što su flekice, pegice, crvenilo ili tamni podočnjaci. Pored svega navedenog, hidrira i hrani kožu čime omogućava bolju sintezu kolagena i elastina koji su zaduženi za naš mladalački izgled.

Tretman je namenjen svim tipovima kože sem kod reaktivnih koža i upalnih procesa, gde je prvo neophodno očistiti i umiriti kožu, a tek nakon toga sprovoditi BB glow tretman. Damama u trudnoći se takodje, ne preporučuje izvodjenje tretmana.

Vrlo popularna metoda koja pruža izuzetne rezultate u rešavanju sledećih problema na koži:

  • prekriva tamne podočnjake oko očiju
  • hiperpigmentacije
  • diskolorizaciju kože (ujednačava ten)
  • ublažava bore i fine linije
  • minimizira proširene pore
  • dubinski hidrira suvu kožu
  • uklanja crvenilo

Izvodjenje tretmana je prijatno za klijenta, podrazumeva pripremu kože i proces eksfolijacije blagim (površinskim) hemijskim pilingom u zavisnosti od tipa i stanja kože. Sledeći korak je nanošenje BB glow seruma dostupnih u 5 različitih nijansi koji se u toku tretmana prilagodjavaju boji tena klijenta. Serum se sastoji od visokokoncentrovanih aktivnih sastojaka biljnog porekla i pigmenata koji se unose needling tehnikom. Nakon aplikacije seruma, tretman nastavljamo procesom umirivanja kože što činimo vlažnim i okluzivnim maskama i završnom kremom na samom kraju tretmana.

U toku tretmana koristimo Stayve BB GLOW pigmentne ampule u 5 različitih nijansi kao i korišćenje posebnih seruma prilagodjenim različitim tipovima kože.

Stayve AC STEM CELL GOLD

– serum za akne i bubuljice sa biljnim matičnim ćelijama koje ublažavaju upalne procese i prah 24K zlata koji obezbedjuje prosvetljujući efekat.

Stayve EGF GOLD PEPTIDE

– serum za sintezu kolagena i elastina, visoko obogaćena ampula protiv bora, uključujući mnoge biljne ekstrakte i niacinamid.

Stayve SALMON DNA GOLD

– serum za brzo lečenje i regeneraciju tkiva sadrži DNK ekstrahovan iz lososa koji izaziva brzo zarastanje povreda i ponovnu regeneraciju, pored toga sadrži 24K zlatni prah koji pročišćava ten i poboljšava teksturu kože.

Stayve Whitening&Wrinkle STEM CELL CULTURE

– serum za izbeljivanje i podizanje tonusa kože. Matične stanice sadrže komponente koje svojim delovanjem omogućavaju koži da izgleda zdravo. Sadrži ekstrakt pamuka, daje koži efekat zagladjivanja odnosno pomaže u procesu plitkih bora. Ovim serumom povecava se vitalnost i elasticnost kože, efikasno deluje na kožu sklonu flekama i borama.

Broj tretmana zavisi od tipa i stanja kože. Predlažemo da se nakon uradjenog tretmana, tretman ponovi za 10-15 dana. Za dugotrajnije efekte tretmana potrebno je uraditi seriju od 3-5 tretmana.

Zakažite termin

Akcije

Belviso

Kontaktirajte nas

Adresa: Karadžićeva 2/1, Niš, Srbija

Telefon: 018 202 002

Mobilni: 063 265 266

Email: info@belviso.rs

Website: www.belviso.rs

Zapratite nas

Budite u toku

© Copyright 2020 Website by Zerox Dev

Placanje