Belviso

Aparaturni tretmani tela

Savremeni tretmani tela ne mogu se zamisliti bez primene aparata. Kako su zahtevi klijenata jako visoki u pogledu ne samo kvaliteta postignutih rezultata već i u brzini kojim se oni postižu, tako i savremena kozmetologija nastoji odgovoriti ovim zahtevima i kreirati savremene, inovativne protokole. U ovoj situaciji preparati i tradicionalna nega nisu dovoljni pa je neophodno uključiti i primenu aparata. Pomoću aparata mogu se postići odlični rezultati u pogledu tonusa kože, mišića, količine masnih nasnih naslaga, smanjiti otok, poboljšati cirkulacija, može se postići poželjniji estetski izgled. U aparaturnim tretmanima tela koriste se aparat za kavitaciju, Ultra conure, RF i presoaparat koji se koriste u seriji samostalno ili u kombinaciji sa drugim aparatima ili prepartivnim metodama.

Kavitacija

Kavitacija je jedan od savremenih protokola koji se sprovodi radi postizanja besprekornog izgleda, bez celulita i naslaga a da koža pritom dobije mladalačku zategnutos.

Aparat za kavitaciju koristi ultrazvučnu energiju, koncetrovana energija ovih talasa se usmerava samo na masne ćelije ostavljajući kožu, vaskularno, mišično i nervno tkivo neoštećeno. Ovi niskofrekventni ultrazvučni talasi oštećuju membranu masnih ćelija tj. samu masnu ćeliju koja u obliku triglicerida dospeva u krvotok gde se popoću enzima dalje razlažu na glicerol i višemasne kiseline, koje se potom metabolišu u jetri na istom mestu gde se metaboliše i masnoća iz hrane. Da se ne bi drastično povećao nivo ukupne masnoće u organizmu kao i holesterol potrebno je za sve vreme programa kavitacije unositi hranu sa niskim procentom masnoće, uvesti fizičku aktivnost i obavezno uraditi nekoliko tretmana limfne drenaže.

Kavitacija je savremena metoda kojom se smanjuje koncentracija masnog tkiva pa je zbog toka sam protokol je dobio naziv nehirurška liposukcija.

U našem salonu tretman se izvodi najsavremenijim aparatom Cavite Exclusive čiji rad tj podešavanje programa zavisi od bihemijske analize krvi tj. vrednosti lipograma, triglicerida i glikemije. Ukoliko vrednosti prelaze dozvoljene sam aparat nedozvoljava sprovođenje tremana klijentu.

Tretman se sprovodi u seriji od nekoliko tretmana a posle svake kavitacije neophodno je uraditi nekoliko limfnih drenaža (preso terapija) kako bi se razbijene masne ćelije što lakše izbacile iz organizma.

Presoterapija

Presoterapija je aparaturna limfna drenaža koja obezbeđuje vrlo komforan tretman koji ima višestruke rezultate, pritiskom na limfne čvorove i limfne sudove podstiče se izbacivanje tečnosti i detoksikacija tkiva.

Limfna drenaža je nezaobilazan tretman nakon kavitacije i ultracotur tretmana, jer prilikom ovih tretmana dolazi do razgradnje masnih ćelija koje u obliku triglicerida dospevaju u krvotok gde se pomoću enzima dalje razlažu na glicerol i višemasne kiseline, koje se potom metabolišu u jetri na istom mestu gde se metaboliše i masnoća iz hrane. Da se ne bi drastično povećao nivo ukupne masnoće u organizmu kao i holesterol potrebno je za sve vreme programa kavitacije unositi hranu sa niskim procentom masnoće, uvesti fizičku aktivnost i obavezno uraditi nekoliko tretmana limfne drenaže.

Limfnom drenažom se sadržaj iz puknutih masnih ćelija odvodi putem limfe u jetru gde se vrše metabolički procesi.

Pored ovoga limfna drenaža je veoma delotvorna kod otečenih nogu, umornih i bolnih nogu, neophodna je osobama kojima su iz medicinskih razloga uklonjeni limfni čvorovi u prevenciji nastanka otoka ili smanjenja nastalog otoka.

Limfna drenaža daje odlične rezultate u tretmanu celulita kao samostalna procedura kod edematoznog celulita ili kao sastavni deo anicelulit programa kod izraženijih formi celulita.

Limfna denaža oslobađa telo od toksina, poboljšava protok limfe, pozitivno deluje na nervni i imuni sistem, pomaže u procesu mršavljenja i otklanjanja stomaka, takođe je uočeno da pozitivno deluje na kožu lica.

Ultracontur

Pored celulita sve češći problem je gojaznost koja prati savremeni način života, u rešavanju ovih problema koristi se savremena tehnologija koja treba da pomogne u procesu postizanja željenog izgleda.

Ultracontur koristi sinergično dejstvo elektrolipolize i fotoenergije, ova kombinacija jedna je od najboljih u borbi protiv lokalizovanih masnih naslaga i celulita. Energija zraka dovodi do zagrevanja tkiva i povećanja enzimske aktivnosti, koji stimulišu lokalnu razgradnju masti.

Aparat ultracontur pomocu osam specificno dizajniranih aplikatora koje u sebi imaju ultrazvucne i elektromagnetne plocice zahvata velike povrsine tela,tako da se istovremeno mogu radite noge,stomak,gluteus.

Tretman se radi u serijama, potrebno je odraditi seriju od 10-15 tretmana u zavisnosti od cilja koji se zeli postici.

Kombinacijom ultrazvuka i elektromagnetnih talasa ovaj aparat omogucava:

  • tretman mrsavljenja
  • eliminaciju celulita
  • tonifikaciju koze
  • drenazu tela

Samim protokolom vrši se: elektrolipoliza, elektroskulptura, drenažna masaža, foto dinamik system – redukciono dejstvo.

RF bipolar

RF bipolar je savremena tehnologija radiotalasne frekvencije koja se može primenjivati u tretmanima lica ali i u tretmanima tela.

U tretmanu tela ova savremena tehnologija se primenjuje u cilju poboljšanja kvaliteta i tonusa kože i jedan je od dobrih izbora u kombinaciji sa drugim tretmanima za eliminaciju celulita kako bi došli do što boljih rezultata u estetskom smislu.

Primenjena energija radiotalasa se transformiše u toplotu što dovodi do lokalnog zagrevanja tkiva, poboljšanja mikrocirkulacije, eliminacije zadržane vode u kapilarima, tretirano tkivo se oslobađa od edema, pozitivno utiče na lipolizu, poboljšava kvalitet kože i smanjuje nepravilnosti izazvane celulitom.

Preporučuje se i sportistima kod bolova u mišićima jer ubrzava regeneraciju, limfnu cirkulaciju, detoksikaciju tkiva tako da se tkivo brže oporavlja i sprema za nove napore.

Zakažite termin

Akcije

Belviso

Kontaktirajte nas

Adresa: Karadžićeva 2/1, Niš, Srbija

Telefon: 018 202 002

Mobilni: 063 265 266

Email: info@belviso.rs

Website: www.belviso.rs

Zapratite nas

Budite u toku

© Copyright 2020 Website by Zerox Dev

Placanje