Specijalistički tretmani

U nekim situacijama kozmetička nega nije dovoljna pa su nam neophodni specijalistički tretmani. Specijalistički tretmani podrazumevaju profesionalnu uslugu koju pružaju dermatolog i specijalista estetske hirurgije kako bi se na bolji, brži način rešili problemi kože kao što su duboki ožiljci od akni, znaci starenja kože idr. ili postigli bolji estetski rezultati u pogledu kontura usana, jagodica, dubine bora.

Dermatologija

Marina Djordjevic specijalista za kožne i venerične bolesti

Dermatolog Marina DJordjevic u salonu Belviso vas očekuje u prijatnom ambijentu kako bi vam pomogla u rešavanju problema vezanih za kožu i njene izdanke, nokte i kosu. Kako se promene mogu javiti na celom telu i mogu biti veoma neprijatne za klijente, želeli smo da klijentima u prijatnoj atmosferi pružimo mogućnost specijalističkog pregleda.

Specijalistički pregled podrazumeva:

 • Anamnezu – prikupljanje podataka koji su važni za postavljanje dijagnoze i uspešno lečenje, kroz razgovor sa pacijentom
 • Dermatološki pregled
 • Postavljanje dijagnoze i ordiniranje terapije
 • Dopunske dijagnostičke i terapijske procedure

Terapijske procedure:

 • Medicinski tretmani kod aknozne kože, rozacee, fotooštećene kože itd.
 • Srednje duboki hemijski pilinzi
 • Uklanjanje benignih lezija sa kože svih delova tela radiotalasima
 • Uklanjanje kapilara

Estetska hirurgija

Dr Ivan Spasic

Medjunarodni edukator i expert za hyaluronske filere. Specijalizant estetske-rekonstruktivne i plasticne hirurgije.

Goran Djordjevic spec. plastične i rekonstuktivne hirurgije

Ukoliko želite da uklonite znake starenja, usporite starenje, korigujete crte lica i ulepšate se najbolje je da dođete na besplatne konsultacije sa estetskim hirurgom i vidite koje je rešenje najprihvatljivije za vaš problem.

Salon Belviso svojim klijentima je u želji kompletne nege i odlaganja vidljivih znakova starenja omogućio usluge estetskog hirurga. Goran Djordjevic je celu svoju dugogodišnju karijeru usmerio ka konstantom učenju, praćenju i usavršavanju u oblasti estetske hirurgije i antiaginga, kako bi klijentima omogućio da dobiju kvalitetnu uslugu i što bolje rezultate.

Dr Goran Djordjevic je na rasoplaganju svojim klijentima pre, za vreme i nakon tretmana, kako bi u potpunosti bili sigurni i smireni, tretman se sprovodi u prijatnom okruženju.

Dr Ivan Spasic je specijalista estetske-rekonstruktivne i plasticne hirurgije i medjunarodni edukator i expert za hyaluronske filere. Svoje dugogodisnje iskustvo stekao je u radu u zemlji kao i u inostranstvu.

Dr Ivan je na raspolaganju klijentima u zakazanom terminu za konsultacije, za sprovodjenje tretmana i nakon tretmana.

Dr Ivan nastoji da svojim pacijentima pruzi siroku paletu standardnih i specificnih usluga u skladu sa svetskim standardima savremene medicinske dijagnostike i terapije.

sertifikat

Antiaging program obuhvata:

 • Dermalni fileri
 • Subdermalni fileri
 • Botox
 • Mezoniti
 • Redefinicija lica biosoft nitima

Dermalni fileri hijaluroninom posljednjih godina predstavljaju najbolje rešenje za popunjvanje bora i ožiljaka. Aplikuju se finim iglama u željeni sloj kože u količini koja je neophodna za korekciju nepravilnosti, postupak izaziva malo prisustvo bola i stvara veoma mala oštećenja na koži. Tretirana regija veoma brzo se oporavlja a rezultati su odmah vidljivi. Pored ovoga ova vrsta fileropula je veoma popularna i zbog toga što hijaluronin organizam prepoznaje tj. on se već nalazi u koži tako da nema neželjenih reakcija i vremenom se razgrađuje.

Fileri

Mezoniti
Subdermalni fileri Subdermalni fileri

usta

img_0088_s

img_0089_s

dermalni fileri

IMG_0191

IMG_0420

Subdermalni fileri predstavljaju ubrizgavanje vrlo specifičnih i biorazgradljivih substanci koji predstavljaju injektibilne implante, napravljenih po STaT tehnologiji u predele lica, u kojima se javlja gubitak masnog tkiva i nastanak udubljenja i dubokih bora tokom starenja. Efekat ubrizgavanja ovih, apsolutno sigurnih i neškodljivih substanci traje od godinu do tri godine.

IMG_1439 IMG_1440
Subdermalni fileri Subdermalni fileri
IMG_0087 IMG_0088

Korekcija nosa

Korekcija nosa Korekcija nosa
Korekcija nosa Korekcija nosa

Korekcija brade

Korekcija brade Korekcija brade
IMG_0766

Botox ili botulinum toksin tipa A je serum koji se aplikuje u malim veoma dobro doziranim količinama kako bi došlo do destimulacije mimičnih mišića: čelo, koren nosa i spoljni uglovi očiju. Destimulacija mišića dovodi do peglanja i nestanka mimičnih bora. Preporučuje se čim se uoče znaci prvih mimičnih bora kako bi se sprečilo njihovo produbljivanje.

Mezoniti je postupak podmlađivanja i zatezanja kože lica. Pomoću specijalin igala vrši se ubrizgavanje biorazgradivih niti u duboke slojeve kože u pravcu procenjene potrebe za pojačavanjem tonusa kože. Ovim postupkom svtara se tzv. armatura u koži lica, gde niti u toku svoje razgradnje stimulišu nastanak novog kolagena i na taj način obnavljaju i pojačavaju elasticitet kože lica.

IMG_0423

Redefinicija lica biosoft nitima je vrsta face liftinga pričemu se koristi minimalni hirurški postupak bez rezova na koži. Rezultat je trenutan a efekat dugotrajan.

IMG_1036

IMG_1429

Zakažite tretman

Zakažite tretman brzo i jednostavno preko našeg sajta. Kontaktiraćemo Vas u najkraćem roku kako bi potvrdili Vaš termin.

Zakaži